Met de levering van 3 nieuwe portaalwagens zal ook in Groningen de oranje NNRD kleur een vertrouwd gezicht in het straatbeeld worden. Vandaag heeft de NNRD drie nieuwe euro 6 portaalwagens in gebruik genomen. Deze nieuwe voortuigen voldoen aan de hoogste emissienorm, euro6. Hiermee garandeert de NNRD haar klanten dat haar afval op een milieu vriendelijke manier wordt afgevoerd.

“Wij zijn gedreven om gebruik te maken van de nieuwste technieken en mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en MVO. Wij zetten in op het hoogste niveau en dat doen we door te investeren in moderne voertuigen en bestaande processen te innoveren, aldus Foky van der Veen, directeur NNRD.” De NNRD maakt hiermee weer een mooie stap op de co2 ladder. Alle nieuwe voertuigen zijn voorzien van camera’s en afstandsbediening om de veiligheid rondom het voertuig te vergroten. Een betrouwbare en veelzijdige dienstverlening, met oog en hart voor de omgeving.

NNRD investeert in groei!
In 2015 heeft NNRD de afvalactiviteiten en dienstverlening in Friesland, Groningen en Drenthe overgenomen van Dusseldorp. Dit heeft de positie van de NNRD in het noorden aanzienlijk versterkt. “De investeringen zijn nodig voor de toenemende vraag naar afvalbakken aan particulieren en (aannemings)bedrijven in Groningen en Friesland” verteld Foky van der Veen, directeur van de NNRD. Komend jaar zal de NNRD ook investeren in nieuwe afvalbakken. 

Delen