NNRD & Argos

Offerte!

NNRD doet (s)meer voor u!

Argos smeermiddelen verkrijgbaar bij de NNRD

NNRD neemt niet alleen afgewerkte olie en oude smeermiddelen in. Om u als klant te kunnen ontzorgen kan NNRD ook nieuwe olie en smeermiddelen aan u leveren. NNRD is distributeur van Argos en hierdoor in staat om u als klant te voorzien van een totaalpakket. U heeft voor zowel het afvoeren als aanleveren van olie en smeermiddelen één vertrouwde partij. Één partij levert u meerwaarde!

Officieel Argos distributeur
Argos gelooft sterk in de kracht van regionaal actieve bedrijven en de directe aanwezigheid die zij hebben in hun werkgebied. Daarom zet Argos in op een netwerk van servicegerichte distributeurs, die de Argos-producten snel en efficiënt in hun werkgebied uitleveren en een professionele ondersteuning aan de klant bieden. NNRD behoort als onderdeel van GP Groot tot de officiële Argos distributeurs in Nederland. Op www.argosdirect.nl/smeermiddelen vindt u meer informatie over de producten.

Wilt u weten wat dit voor u als bestaande klant betekent? Vul dan direct rechtsboven uw naam en e-mailadres in. Wij zullen dan contact met u opnemen om samen te kijken wat u behoeftes zijn en hoe wij deze voor u kunnen vervullen. Samenwerken doen we immers samen!
U kunt ons ook direct bellen op 0512-334334.

Delen