Erkend leerbedrijf

De NNRD is door Sectorinstituut Transport en Logistiek benoemd als officieel erkend leerbedrijf. Dat betekent dat leerlingen bij ons op de werkvloer kennis kunnen maken met de praktijk tijdens een leer- werk- traject. Daarbij kun je denken aan werkzaamheden op kantoor of mee op de vrachtauto. NNRD is daarnaast ook erkend voor de opleidingen Commercieel medewerker niveau 3 en medewerker marketing en communicatie niveau 4. Tijdens de stage combineer je de theorie van school met het werk in de praktijk. 

Kennismakingsgesprek

Om te kijken of een leer-werk-traject bij NNRD iets voor jou is, kom je eerst bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Daarin leggen wij uit wat we van jou verwachten en vertellen we waar jij binnen NNRD op kunt rekenen. Als het klikt, tekenen we een stage overeenkomst en zien we je graag terug in Drachten.

NNRD is sinds is sinds 2011 actief als dochteronderneming van GP Groot. Wil je een aanvraag voor een leer-werk-plek opsturen? Dan verwijzen wij je graag door naar de website van GP Groot. Kijk op: werkenbijgpgroot.nl