GP Groot en Ecocreation demonstreren composteermachine bij NH Horecabeurs

26 maart 2018
GP Groot en Ecocreation demonstreren composteermachine bij NH Horecabeurs GP Groot en Ecocreation demonstreren composteermachine bij NH Horecabeurs Zoom

Vandaag en morgen (26 & 27 maart a.s.) vindt de 9e editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs plaats in het AFAS Stadion te Alkmaar. Meer dan 120 exposanten staan deze twee dagen klaar om de ruim 13.000 uitgenodigde horecaprofessionals gastvrij te ontvangen. GP Groot is deze dag natuurlijk ook aanwezig om haar dienstverlening onder de aandacht te brengen. GP Groot staat samen met Ecocreation op de beurs om bij de bezoekers een composteermachine te introduceren. En niet zomaar een composteermachine: binnen 24 uur is het organische afval omgezet naar droge, waardevolle compost. De composteermachines  zijn in diverse maten leverbaar. Ook voor een horecagelegenheid met weinig extra ruimte. Wij laten u graag zien hoe deze Ecocreation composteermachine werkt.

Komt u even bij ons langs? We staan op stand 1.27. Op maandag is de beurs geopend van 11.00 tot 19.00 uur en dinsdag van 11.00 tot 19.00 uur.

En, altijd handig, parkeren is deze dag gratis van het AFAS-stadion.

 

 

Delen