Logistiek

Naast inzamelen, verwerken en recyclen van diverse afvalstromen is NNRD ook actief op het gebied van logistiek. Met ons gevarieerde wagenpark zijn wij in staat de meest voorkomende transportwerkzaamheden uit te voeren in zowel binnen- als buitenland. Niet voor niets zijn wij uw partner in afvalverzameling én Logistiek.

Uw partner in Logistiek

NNRD Logistiek houdt zich voornamelijk bezig met het vervoer van losgestorte producten in binnen- en buitenland. Met moderne vrachtwagens en goed opgeleide chauffeurs kunnen wij de meest uiteenlopende transportopdrachten voor u te verzorgen. Daarbij beschikken wij over diverse vergunningen en certificaten, zodat alles van A tot Z door ons geregeld wordt.

Naast het vervoer van losgestorte goederen zijn wij tevens actief in het vervoer van:

• gevaarlijke (afval)stoffen
• algemene goederen
• goederen waarbij een laadkraan of meeneemheftruck nodig is

Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak bij NNRD. Stiptheid, betrouwbaarheid en korte lijnen zijn essentieel in de transportwereld. Vandaar dat wij ons strikt houden aan de afspraken die we met u maken. Daarbij heeft u één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Zo weet u zeker dat uw vracht op tijd op zijn bestemming komt. Uw transport, onze zorg.