NNRD actief in elke branche

NNRD heeft zich gespecialiseerd in het inzamelen van afval in de meest brede zin van het woord. Wij verzamelen en transporteren alle soorten afval van meer dan vijfduizend bedrijven in de regio Noord-Nederland. Van kantoorafval tot bouw- en sloopafval, maar ook gevaarlijke stoffen en verpakkingsmateriaal. NNRD is letterlijk van alle markten thuis!

Afvalinzameling in uw branche

Iedere branche kent zijn eigen type bedrijfsafval, dat vraagt om een specifieke inzameling en verwerking. Vandaar dat NNRD zich heeft gespecialiseerd in het inzamelen en vervoeren van vele verschillende afvalsoorten. Daarbij doen wij graag een beroep op u als klant. Want duurzame afvalscheiding begint bij de bron.

Afvaladvies op maat

Het gescheiden inzamelen en aanbieden van afval is niet alleen voordelig voor het milieu. Door het afval te scheiden bespaart u namelijk ook op uw eigen eindafrekening. Bij NNRD kunt u hiervoor speciale containers huren, afgestemd op uw type bedrijfsafval. De adviseurs van NNRD inventariseren uw afvalstroom en bekijken de situatie op de werkvloer. Vervolgens krijgt u persoonlijk advies op maat over de vele mogelijkheden van het gescheiden inzamelen van uw bedrijfsafval.

NNRD, niet voor niets úw partner in afvalinzameling en transport!

Actief in alle branches

Benieuwd wat we in uw branche kunnen betekenen? Kies hieronder uw sector en ontdek direct uw mogelijkheden.

Agrarisch
Automotive
Bouwbedrijven
Detailhandel
Groothandel
Horeca
Industrie
Kantoren en dienstverlening
Overheidsinstellingen
Offshore
Onderwijs
Recreatie/Logies
Zorginstellingen