Bonton® inzamelmodule

De Bonton® van NNRD is er voor bedrijven en organisaties die over willen stappen naar bewust en duurzaam afvalmanagement als onderdeel van hun missie om meer maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Met de BonTon® kunt u als bedrijf kosten besparen én actief werken aan het verlagen van de CO2 foot­print. De speciale scheidingsmodules vervangen de traditionele individuele prullenbakken onder de bureaus. Ze worden geplaatst op centrale plaatsen binnen uw bedrijf en maken het uw medewerkers gemakkelijk om hun afval te scheiden: GFT, PMD, koffiebekertjes en restafval. Door de Bonton® gaan uw medewerkers niet alleen bewuster om met hun afval, ze hebben ook een paar keer per dag een ‘beweegmomentje’ als ze naar de scheidingsmodule lopen.

Van goede komaf

De BonTon is helemaal gemaakt van gerecycled polypropyleen (PP) kunststof uit bouw- en sloopafval en grofvuil. Alle onderdelen zijn afzonderlijk te vervangen. Hij is volledig recyclebaar. Bovendien is de BonTon met Social Return in elkaar gezet.

De BonTon is modulair

Daarmee kunt u zoveel modules aan elkaar klikken als u wilt. De bekermodule is tegen meerprijs uit te rusten met stapelkokers.

Waarom is de BonTon ontwikkeld?

De BonTon is een initiatief gericht op het optimaal hergebruiken van grondstoffen. Met behulp van de BonTon scheiden particulieren, bedrijven en overheden hun afval aan de bron. Door dat op een milieubewuste manier te doen, dragen we gezamenlijk bij aan een duurzame samenleving. Afvalstoffen zoals papier, plastic, GFT, bekers en overig krijgen via recycling een nieuwe bestemming als grond-, bouw- of brandstof. En in dit geval de BonTon.

Direct contact

Meer info over onze BonTon®? Benieuwd naar de kosten?

Stuur ons online een bericht

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact