NNRD is actief in elke sector

Met meer dan vijfduizend klanten in de regio Noord-Nederland kunnen we wel zeggen dat we specialist zijn in het inzamelen en duurzaam verwerken van afval. Daarbij komen veel verschillende afvalstromen kijken. Van kantoorafval tot bouw- en sloopafval, maar ook gevaarlijke stoffen en verpakkingsmateriaal: we zijn bekend met elke afvalstroom en brengen deze zo optimaal mogelijk weer de keten in.

Afvalinzameling in uw branche

Iedere branche kent zijn eigen type bedrijfsafval, dat vraagt om een specifieke inzameling en verwerking. Vandaar dat NNRD zich heeft gespecialiseerd in het inzamelen en vervoeren van vele verschillende afvalsoorten. Daarbij doen wij graag een beroep op u als klant, want duurzame afvalscheiding begint bij de bron.

Wij geven u advies op maat

Het gescheiden inzamelen en aanbieden van afval is niet alleen voordelig voor het milieu. Door het afval te scheiden bespaart u namelijk ook op uw eigen eindafrekening. Bij NNRD kunt u hiervoor speciale containers huren, afgestemd op uw type bedrijfsafval. De adviseurs van NNRD inventariseren uw afvalstroom en bekijken de situatie op de werkvloer. Vervolgens krijgt u persoonlijk advies op maat over de vele mogelijkheden van het gescheiden inzamelen van uw bedrijfsafval.

NNRD, uw partner in afvalinzameling en transport

Actief in alle branches

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kies hier uw sector en ontdek de mogelijkheden.
Agrarisch
Automotive
Bouwbedrijven
Detailhandel
Groothandel
Horeca
Industrie
Kantoren en dienstverlening
Overheidsinstellingen
Onderwijs
Recreatie/Logies
Zorginstellingen
Online samenstellen en aanvragen
Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaalt u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, containergrootte, ledigingsfrequentie en ontvang een offerte op maat.

Offerte

Direct contact

Afvaladvies voor uw situatie?

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact