Werken bij NNRD

Werken bij NNRD betekent werken bij een vooruitstrevend en toonaangevend bedrijf in de inzameling- en recyclingbranche. Bij ons hoort iedereen erbij. We bieden een prettige werkomgeving waarin ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Actuele vacatures

Bij NNRD richten we ons op de nieuwste technologische innovaties en stellen we hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid op de werkvloer en in ons werkveld. NNRD is een ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd bedrijf, waarmee we bewijzen dat we ons aan ons woord houden.

NNRD is sinds 2011 actief als dochteronderneming van GP Groot. Voor een uitgebreide omschrijving van de mogelijkheden om ons team te komen versterken verwijzen we u graag door naar de website van GP Groot.

Bekijk onze vacatures
Ben jij enthousiast geworden om bij NNRD te werken?
Open sollicitatie

Ben je enthousiast geworden om bij NNRD te werken maar is er momenteel geen passende vacature? Doe dan een open sollicitatie en laat ons weten naar welk vakgebied of welke functie je voorkeur uit gaat. Als wij mogelijkheden zien in je motivatie en cv dan zullen we je in portefeuille opnemen en benaderen als er een passende vacature beschikbaar komt.

Open sollicitatie

Direct contact

Meer informatie?

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact