GP Groot
een veelzijdige organisatie

Bekijk onze film
Partner binnen GP Groot

Sinds 2011 is NNRD onderdeel van GP Groot uit Alkmaar. We werken echter nog steeds onder onze eigen vertrouwde naam, maar kunnen als kleine regionale speler wel ons voordeel doen met de nieuwe technieken en ontwikkelingen die we als dochterbedrijf mogen overnemen van GP Groot. Een echte win-win situatie dus, voor u als klant en voor ons!

GP Groot in één oogopslag

Voor GP Groot zijn de circulaire economie en de energietransitie de belangrijkste pijlers onder de dienstverlening.
Door onze kennis, expertise en netwerk te verbinden, kunnen we klanten echt ondersteunen in hun streven om duurzamer te gaan ondernemen. In de transitie van afval naar grondstoffen, producten en energie sluiten we de processen en de dienstverlening binnen de groep steeds beter op elkaar aan. Zo creëren we waarde voor onze klanten en maken wij ook als organisatie de cirkel rond:

Vier bedrijfsonderdelen, één doel

Met zo’n 1.000 collega’s werken we in vier marktsegmenten: inzameling, recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

De activiteiten binnen de GP Groot groep lijken heel divers, maar we werken allemaal samen aan hetzelfde doel: een circulaire, energieneutrale en klimaatbestendige toekomst.

We zijn vooral actief in Noord-West Nederland. Dat maakt ons een echte regionale dienstverlener. Van particulieren tot bedrijven, van mkb’er tot industrie: niemand is te groot of klein voor GP Groot. Zo voelen we dat.

Kernthema’s GP Groot

Mens

We zijn trots op onze mensen en willen dat onze mensen trots zijn op GP Groot. Het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van de medewerkers heeft onze prioriteit en is van het grootste belang voor onze continuïteit.

Maatschappij

We houden de impact op de omgeving zo veel mogelijk beperkt en gaan met omwonenden in gesprek.
GP Groot vindt het belangrijk om naast een zakelijke betrokkenheid in de regio ook een sociale betrokkenheid te hebben.

Circulaire economie

Onze focus ligt niet alleen op het inzamelen en sorteren van afval, maar vooral op het voorkomen en optimaal benutten van afval. Want dat is uiteindelijk ons doel: van afval weer nieuwe grondstoffen maken, als basis voor nieuwe producten of energie. Circulaire economie

Energietransitie

We gebruiken en leveren zo veel mogelijk alternatieve energiebronnen en leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkelingen op dit gebied. We streven naar een zo laag mogelijke CO2-uitstoot en zijn een proeftuin voor alternatieven. We produceren alternatieve energie voor eigen gebruik; energie die we zelf niet verbruiken leveren we door aan de maatschappij. Energietransitie

Direct contact

Meer informatie?

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact