Zakelijk Particulier
Container huren Drachten

NNRD in Drachten en Groningen is een afvalinzamelaar die denkt in kansen, continu op zoek is naar duurzame oplossingen en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recycling en duurzaamheid. Zo halen we energie uit afval en geven we grondstoffen een nieuwe toekomst via hergebruik. Uw afval, ons werk.

Direct contact

Inspiratie, advies of even snel een antwoord nodig?

Vertrouwd gezicht

De oranje vuilniswagens van Noord Nederlandse Reinigingsdienst (NNRD) uit Drachten en Groningen zijn een vertrouwd gezicht in het straatbeeld. Met circa 65 gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers zamelen we vanuit onze vestigingen alle soorten afval van zo’n achtduizend bedrijven in de regio Noord-Nederland in.

Afval van nu is de grondstof voor morgen

Wie denkt aan afval, denkt ook aan het milieu en duurzaamheid. De afvalbranche is één van de branches waar de strakke milieuwetgeving van groot belang is. NNRD voldoet aan de benodigde vergunningen, is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd, en verwerkt uw afvalstromen volgens strikte en steeds scherper wordende regelgeving. Daarom werken wij samen met gerenommeerde afvalverwerkers. Want het afval van nu, is de grondstof voor morgen.

Praktische informatie

Wanneer kunt u bij ons terecht?
Elke werkdag van 07.00 uur tot 17.00 uur. We zijn gesloten op zaterdag, zondag en op algemeen erkende feestdagen.

Meer weten?
Neem dan gerust contact met ons op. Ons team zit klaar om al uw vragen te beantwoorden. We zijn bereikbaar via verkoop@nnrd.nl en 0512 33 43 34.

NNRD locatie Drachten
Het Helmhout 11
9206 AZ Drachten
0512 33 43 34
info@nnrd.nl

Bezoekadres:
De Meerpaal 11
9206 AJ Drachten

Samen op weg naar een circulaire economie.

Direct contact

Meer informatie?

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact