Automotive

Autobedrijf, garage, dealer of transportbedrijf? Uw afvalstroom bestaat dan vooral uit reststoffen die vrijkomen bij het onderhoud aan of de reparatie van voertuigen. Dit zijn specifieke afvalproducten waarvoor strenge milieuwetten en regels gelden. NNRD is specialist in het afvoeren van afvalstromen in de automotive branche. Wij weten dan ook exact waar we rekening mee moeten houden, zowel bij inzameling maar ook bij transport en verwerking tot nieuwe grondstoffen.

Nergens omkijken naar

Wij adviseren u graag over inzameling en opslag van uw bedrijfsafval en geven u daarom graag advies op maat. Wij willen u zoveel mogelijk gemak en overzicht bieden. Hiervoor hebben wij een speciaal automotive-pakket samengesteld. Wij zorgen voor inzameling en opslag volgens de geldende wettelijke documenten, zodat u er geen werk van heeft. Daarnaast profiteert u continu van een opgeruimd terrein: ook prettig voor uw klanten.

Automotive afvalsoorten

Afvalstromen uit de automotive zijn uitstekend te hergebruiken. Zo’n 80% van uw restproducten recyclen we of zetten we om in energie. Hieronder vindt u de meest voorkomende afvalsoorten in de automotive sector.

Direct contact

Meer informatie?

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact