Evenementencontainers

NNRD denkt graag mee over oplossingen voor de vele evenementen die in onze regio worden georganiseerd. Duurzaamheid speelt daarin een steeds belangrijkere rol. Door de jaren heen hebben we een uitgebreid totaalpakket ontwikkeld met producten en diensten om uw evenemententerrein schoon en opgeruimd te houden en uw concept te ondersteunen. We leveren diverse soorten containers, geschikt voor grote en kleine gelegenheden.

We hebben ook een grote evenementencontainer met 20 rolcontainers (elk met een inhoud van 240 liter, 10 voor restafval en 10 voor PMD) voor grote sportevenementen, recreatietochten, festivals of (bedrijfs)feesten. Deze evenementencontainer verhuren wij tegen een vast all-in tarief. In de prijs zijn zowel de huur, het plaatsen, ophalen en reinigen van de container als de kosten voor verwerking van het afval inbegrepen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

We kunnen ook een offerte op maat maken, dus voor andere hoeveelheden en andere afvalstromen.

Tarieven evenementencontainer

U huurt de evenementencontainer tegen een vaste all-in prijs. De huur van de container, het plaatsen en ophalen van de container en het ledigen van het afval is bij de prijs inbegrepen.

Direct contact

Evenementencontainer huren?

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact