De waarde van afval

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk in de zakelijke dienstverlening en steeds meer bedrijven en organisaties stappen over op bewust en duurzaam afvalmanagement. NNRD helpt hierbij. We sluiten de kringloop op het gebied van afval door uw afval te verwerken tot grondstoffen voor nieuwe producten en energie. Zo krijgt afval waarde. Dat betekent dat u niet alleen uw CO2-footprint verlaagt, maar ook serieus kosten bespaart.

BonTon®

Onze dienstverlening gaat verder dan de gebruikelijke container bij de achterdeur. We voorzien namelijk ook in een mooie afvaloplossing voor intern gebruik. Onze speciale BonTon® containers zijn professionele inzamelmodules bestemd voor GFT, plastic, koffiebekers en restafval.
Ze staan op centrale plekken in uw gebouw en maken het uw medewerkers heel gemakkelijk om afval te scheiden. Daarmee dragen ze bij aan de milieuvriendelijke uitstraling van uw organisatie.

Afval uit het zicht met ondergrondse containers

Een ondergrondse afvaloplossing is milieuvriendelijk en ondergrondse afvalcontainers stralen professioneel afvalbeheer uit: ze zijn gebruiksvriendelijk en de koele ondergrondse opslag voorkomt hinderlijke geuren. NNRD verzorgt het plaatsen, het ledigen en het onderhoud van de ondergrondse containers in eigen beheer. Meer informatie vindt u hier.

Vertrouwelijke informatie in goede handen

Ook voor de inzameling, vernietiging of opslag van vertrouwelijke documenten hebben wij diverse oplossingen. U kunt bij ons terecht voor archiefvernietiging, datavernietiging, archiefopslag en digitaal archiefbeheer, alles conform de Europese Richtlijnen en de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Daarbij kijken we altijd naar het besparen van kosten en het verminderen van uw CO2-uitstoot.

Direct contact

Heeft u vragen of advies nodig?

Of bel onze klantenservice 088 - 472 -12 00

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact