Gemakkelijk afval scheiden
Rolcontainers

De meest gebruikte en meest praktische afvaloplossing is de rolcontainer. Deze verrijdbare afvalcontainer is gemaakt van kunststof of van staal. NNRD biedt rolcontainers aan in diverse maten, variërend van 240 liter t/m 1700 liter.

Direct een rolcontainer huren

Advies rolcontainers

NNRD geeft u graag advies over het type rolcontainer dat het beste binnen uw bedrijf past. Daarbij kijken we samen naar de hoeveelheid en soort afval die vrijkomt binnen uw bedrijf. Op basis van een afvalscan geven wij graag advies hoeveel en welke rolcontainers voor uw bedrijfsvoering het voordeligst zijn.

Tarieven rolcontainers

Afhankelijk van de huur van de container, de frequentie van het ledigingen en de kosten voor het verwerken van uw afval, stelt NNRD een bedrijfsgebonden tarief op, gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Voor vragen over tarieven kunt u contact opnemen met de klantenservice: 0512 33 43 34.

Online samenstellen en aanvragen
Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaalt u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, containergrootte, ledigingsfrequentie en ontvang een offerte op maat.

Offerte

Rolcontainer huren?

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact