Toewerken naar een circulaire economie

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben bij NNRD de hoogste prioriteit. Vanuit onze maatschappelijke doelstellingen kijken wij bewust naar onze milieuprestaties. CO2-besparing staat dan ook voorop.

Ontdek wat u aan CO2-uitstoot kunt besparen

Door een innovatief werkproces en een schoon wagenpark helpt NNRD mee om de CO2-uitstoot te verminderen. Maar ook u kunt iets doen. Ons moederbedrijf GP Groot ontwikkelde de CO2-rekenmodule. Hiermee krijgt u een goed beeld van hoeveel CO2-emissie u kunt besparen wanneer wij uw afval inzamelen. Zo werken we samen toe naar een circulaire economie.

Ga naar de CO2 rekenmodule en ontdek wat u kunt besparen.

Energietransitie

GP Groot, waar wij als NNRD onderdeel van zijn, streeft ernaar om in alle marktsegmenten waarin we actief zijn, brandstoffen en oliehandel, afvalinzameling en -recycling en infra en engineering, onze klanten concrete oplossingen te bieden die helpen de energietransitie te maken en/of circulair te ondernemen.

Eén van de kernthema’s van GP Groot is de energietransitie. We zijn voortdurend bezig met oplossingen die emissievrije mobiliteit dichterbij brengen: brandstoffen en energie waarbij geen CO2 vrijkomt. Van afval naar duurzame energie, dat is onze ambitie. Daar komen immers al onze activiteiten samen.

We helpen onze klanten met hún energietransitie en we werken zelf ook zoveel mogelijk op schone energie. Samen werken we aan hetzelfde doel: een circulaire, energieneutrale en klimaatbestendige toekomst. Bij GP Groot staan het mede mogelijk maken de circulaire economie en de energietransitie centraal in alles wat we doen. Van afval naar grondstoffen, producten en energie: dat is ons doel. Om deze transitie mogelijk te maken, sluiten we de processen en vormen van dienstverlening binnen de GP Groot groep steeds beter op elkaar aan. We verbinden onze kennis, expertise en netwerken, zodat we onze klanten op alle vlakken kunnen begeleiden en faciliteren in hun streven om duurzamer te gaan ondernemen.

Energie daar gaat het om: energie van de zon, van de wind én van afval. Van afval naar energie, dat is onze ambitie. Daar komen immers al onze activiteiten samen. Wat ons betreft praten we in de toekomst niet meer over afval en ook niet meer over brandstoffen. Alles draait om energie.

Direct contact

Meer informatie?

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact