Bijna alle bedrijven en organisaties hebben vertrouwelijke documenten. Het is belangrijk dat deze afvalstroom zorgvuldig wordt ingezameld, afgevoerd én vernietigd. Wij zorgen dat dit 100% veilig gebeurt, conform de Europese Richtlijnen en de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Voor het inzamelen van vertrouwelijke documenten gebruiken wij aluminium containers. Er zijn verschillende modellen, allemaal brandveilig en optimaal beveiligd met een speciaal veiligheidsslot of een elektronisch slot met alarmsysteem (E.l.sy). Door de wielen zijn onze containers uiterst wendbaar en passen ze in elke kantooromgeving.

Inzameling en recycling

Archiefpapier zamelen we in met Reisswolf, dienstverlener op het gebied van gegevensbeveiliging waar GP Groot één van de initiatiefnemers en eigenaren is. Reisswolf beschikt over de hoogste certificering op gebied van vernietiging. Het archiefpapier wordt versnipperd en opnieuw toegepast als sanitair en tissue papier, gerecycled A4 papier en dient als grondstof voor de circulaire koffiebeker van Wepapercycle.

Om zekerheid te garanderen, werken we met het REISSWOLF-systeem. Dat is een gesloten systeem: alles wat u in onze containers inzamelt, komt daarna niet meer met de buitenlucht in aanraking. Iedere stap in het proces – van inzameling tot en met vernietiging – wordt vastgelegd. Na elke vernietiging ontvangt u een garantiecertificaat. Daarmee zijn wij AVG-proof en DIN 66399 gecertificeerd. Onze locaties zijn 24/7 zichtbaar en onzichtbaar beveiligd en CA+ en NAID gecertificeerd. We werken bovendien met een vast team en al onze medewerkers zijn gescreend.

Vertrouwelijk papier container huren

Rolcontainer archiefvernietiging
Rolcontainer archiefvernietiging
240 en 500 liter
Het product is met succes toegevoegd aan de offerte aanvraag

Als het gaat om bedrijfs-, klanten- en medewerkergegevens, dient de veiligheidsgedachte altijd op nummer 1 te staan. Nagenoeg alle papieren en digitale gegevens bevatten vertrouwelijke informatie die niet voor derden toegankelijk mogen zijn. Het REISSWOLF systeem biedt u de mate van zekerheid die u nodig heeft.

Eénmalige opdracht of een abonnement
  • Laat uw archiefbescheiden eenmalig ophalen
  • Of laat uw confidentiële documenten op vaste dagen ophalen
Speciale beveiligde containers
  • Uw containers worden binnen 1 week geleverd
  • Alle archiefcontainers zijn beveiligd en afsluitbaar
Ophalen van uw vertrouwelijk papier
  • Laat uw papier ophalen wanneer u dat wilt
  • Nietjes, mapjes en ordners hoeven niet verwijderd te worden (kan invloed hebben op de prijs)
Gecertificeerde archiefvernietiging
  • Uw documenten worden CA+ en NAID gecertificeerd vernietigd
  • Na vernietiging ontvangt u uw certificaat van vernietiging

Er zijn geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.

Offerte overzicht
Aanvraag afronden

Voeg een product toe om een offerte aan te vragen...

Op deze pagina staan de Afvalwijzers van de meest voorkomende afvalstromen. Op elke Afvalwijzer staat wat er wel en niet in de container mag en hoe de container aangeboden dient te worden. U kunt ze eenvoudig downloaden en opslaan.

Online samenstellen en aanvragen
Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaalt u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, containergrootte, ledigingsfrequentie en ontvang een offerte op maat.

Offerte

Direct contact

Heeft u vragen over het inzamelen van vertrouwelijk papier?

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact