Brandstoftoeslag NNRD

Niet eerder in de bijna 30-jarige historie van NNRD hebben wij meegemaakt dat brandstoftarieven zo explosief stijgen. Met meer dan 65 voertuigen, is het brandstofverbruik één van de grootste kostencomponenten binnen onze bedrijfsvoering. Wij maken ieder jaar een begroting en houden rekening met een bandbreedte qua brandstofkosten als ook calculeren wij een ondernemersrisico in. Uw huidige tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelde brandstofprijs van diesel van 2021, namelijk € 1,31 per liter.

Factuur
De brandstoftoeslag is apart inzichtelijk op uw factuur.  De hoogte van de toeslag is gekoppeld aan de gemiddelde dieselprijs per week / maand. Zie onderstaande tabel.

Wat betekent dit voor u?
De brandstoftoeslag varieert. De toeslag wordt wekelijks of maandelijks naar boven of beneden bijgesteld. Uiteraard houden wij rekening met de aangekondigde accijnsverlaging van 11 cent per 1 april, zie onderstaande tabel. 

Zodra de brandstofprijzen zich weer normaliseren laten wij de toeslag per direct achterwege. Bij een dieselprijs gelijk of lager dan € 1,51 per liter brengt NNRD geen extra toeslag meer in rekening. Prijzen zijn excl. 21% BTW.

Bekijk hier de actuele brandstoftoeslag 2023 Bekijk hier de brandstoftoeslag 2022

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact