Samen naar een circulaire economie

Een circulaire economie bereiken we niet alleen. Dat doen we samen. Daarom helpt NNRD alle partners in de bouwketen hierbij. Hoe we dat doen? Vraag onze brochure aan en ontdek hoe we u kunnen helpen. Laten we er samen iets moois van maken!

Brochure circulair bouwen aanvragen
Innoveren en samenwerken
Hoe helpen wij u met circulair bouwen?

Dit doen we door:

  • Advies te geven over circulair slopen, hergebruik en recycle mogelijkheden.
  • Advies te geven over het optimaal scheiden van verschillende afvalstromen op de bouwplaats om deze te kunnen hergebruiken of recyclen.
  • Het leveren van een passend afvalplan met de juiste inzamelmiddelen op de bouw.
  • Het aangaan van partnerships om circulaire bouwmaterialen te maken die na gebruik weer gedemonteerd en hoogwaardig gerecycled en hergebruikt kunnen worden.
  • Het aangaan van partnerships met producenten die de hoogwaardige secundaire grondstoffen afnemen en verwerken in nieuwe bouwmaterialen.

NNRD is dé partner in circulair bouwen en verbindt alle partners in de bouw: van opdrachtgevers, architecten, bouw-, sloop- en renovatiebedrijven én bouwmaterialenleveranciers om samen de circulaire economie te bereiken.

Meer weten over circulair bouwen?

Vraag de brochure circulair bouwen aan
Wat is een circulaire economie?

In een circulaire economie bestaat er geen afval. Producten aan het einde van hun levensduur worden hergebruikt of gerecycled naar een (secundaire) grondstof om er weer nieuwe producten van te maken. En dit proces gebeurt elke keer opnieuw. Zo behoudt het product of de grondstof zijn waarde en voorkomen we het gebruik van schaarse primaire grondstoffen.

Samen met ons bouwen aan een duurzame toekomst?

Naam(Vereist)

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact