Swill / keukenafval / vet

Swill is de verzamelnaam voor (gekookte) voedselresten. Swill is een afvalstroom die voornamelijk geproduceerd wordt door instellings- en horecakeukens, restaurants en kantines. Het inzamelen van swill, keukenafval en vetten vraagt om een specifieke aanpak, waarbij de NNRD u graag van dienst is.

Vetten

Onder vetten verstaan we frituurvet en andere organische vetten. Vetten zijn herbruikbaar als grondstof voor biobrandstof of biodiesel. Vetten kunt u afvoeren in een afsluitbaar vat.

Inzamelen van swill, keukenafval en vetten

Om geuroverlast en ongedierte te voorkomen biedt NNRD speciaal afsluitbare inzamelingstonnen aan. Tevens is het vanuit hygiënisch oogpunt een verantwoorde manier van afvoeren. Bij de wisseling van een vol vat krijgt u een schoon exemplaar terug.

Meer informatie?

Neem direct contact op met onze klantenservice of laat u terugbellen.