Maatregelen NNRD coronavirus COVID-19

Het coronavirus raakt vrijwel iedere organisatie en individu. De NNRD zet zich in om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Vervoer van afval en vuilnis valt onder de cruciale beroepsgroepen

Afvalinzameling gaat door en wij proberen in deze uitzonderlijke periode onze service te blijven garanderen. Afgesproken opdrachten gaan door en staan op onze routeplanning voor de chauffeur.

Help onze chauffeurs

Wij willen u er nogmaals op wijzen om het besmettingsgevaar ook in de komende periode voor uw en onze medewerkers zo klein mogelijk te houden. Wij verzoeken u daarom vriendelijk de container(s) op de juiste plek, aan de openbare weg, aan te bieden. Is dit niet mogelijk, zet dan de container bij een toegangsdeur. Zo voorkomen we onnodig contact en verspreiding van het virus. Bedankt voor uw medewerking.

Meer informatie omtrent onze maatregelen kunt u lezen op deze pagina van GP Groot, waar wij als NNRD onderdeel van zijn.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden over uw dienstverlening met betrekking tot het coronavirus.

Wij horen dat graag via verkoop@nnrd.nl of bel ons op 0512 – 334 334 en vraag naar de afdeling Verkoop.

Ja, gelet op de nieuwe richtlijnen vanuit het RIVM gaan onze diensten, zolang het mogelijk is, gewoon door. Onze chauffeurs zullen op de gebruikelijke momenten de containers blijven ledigen op uw locatie.

Om het besmettingsgevaar voor u en onze medewerkers zo klein mogelijk te houden willen wij u vriendelijk verzoeken om de containers aan de openbare weg aan te beiden. Graag de containers(s) aanbieden:

  • vóór 7:00 uur ’s ochtends;
  • aan de (openbare) weg;
  • op een vlakke en verharde ondergrond;
  • op maximaal 20 meter tot aan de vuilniswagen;
  • met gesloten deksel;
  • met alleen afval dat erin thuishoort.

Containers ten behoeve van vertrouwelijke documenten dienen op de begane grond aangeboden te worden.

Houd bij het aanbieden van bouwcontainers het volgende aan:

  • maximaal 10 cm boven de rand geladen (bij open containers);
  • met alleen afval dat erin thuishoort;
  • vrij toegankelijk voor onze chaffeur en vrachtwagen.

Neem contact op met onze afdeling Verkoop om de mogelijkheden voor het tijdelijk wijzigen van onze dienstverlening bij uw bedrijf te bespreken. We zijn bereikbaar via verkoop@nnrd.nl of 0512 – 334 334.
We krijgen veel wijzigingsverzoeken van klanten. Wij doen er alles aan deze zo snel mogelijk te behandelen, maar het kan wat langer duren dan u van ons gewend bent.

Ja, dat kan. Een extra lediging of een wijziging van de ledigingsfrequentie kunt u aanvragen via uw mijnnnrd account. Log hier in op uw mijnnnrd account om een extra lediging aan te vragen. Heeft u nog geen mijnnnrd account? Vraag dan hier een account aan of stuur een mail naar verkoop@nnrd.nl.

Heeft u vragen over onze dienstverlening?

Coronavirus

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact