KLANTBEOORDELINGEN van NNRD

Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen? Klik hieronder om zelf een beoordeling te schrijven.

BEOORDELING SCHRIJVEN


Onze klantbeoordelingen geverifieerd door 'The Feedback Company':

NNRD
10-10-2019
9 uit 10 1
Goed en snel geregeld.
NNRD
22-09-2019
10 uit 10 1
Prima
Snelle levering

Onze reactie

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Op onze Webshop kunt u, in het bestelproces, aangeven dat u voor aflevering gebeld wilt worden. Wellicht is dit de eerste keer aan uw aandacht ontsnapt.
NNRD
19-09-2019
10 uit 10 1
Minicamping De Wetterspetter
Als er contact is met jullie bedrijf, komen jullie altijd op een vaste dag langs in de week. Dit vinden wij zeer prettig. We zijn blij met de drie relatief nieuwe container die we van jullie bedrijf kregen.

Onze reactie

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij nemen vandaag contact met u op betreffende de automatische incasso.
NNRD
17-09-2019
8 uit 10 1
Prima bedrijf, exact wat wij nodig hebben
afspraak maken voor ophalen vuil, nooit een probleem, ook als ik wat te laat bel afval word altijd opgehaald, netjes achter gelaten

Onze reactie

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat de ballonvaart betreft: wie weet valt u volgend jaar wel in de prijzen!
NNRD
17-09-2019
9 uit 10 1
Betrouwbaaar bedrijf met een uitgebreide service en vriendelijke medewerkers.
flexibel
NNRD
17-09-2019
9 uit 10 1
zeer positief.
1 telefoontje en alles wordt geregeld
NNRD
28-08-2019
10 uit 10 1
Container besteld schoon puin, super snel geregeld voor een super prijs
Komt afspraken perfect na
NNRD
23-08-2019
8 uit 10 1
contact voor de bestelling van een container ging online. De bestelling werd vlot afgehandeld en zoals aangekondigd de volgende dag geleverd.

Onze reactie

Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zullen dit met de desbetreffende afdeling bespreken.
NNRD
17-08-2019
10 uit 10 1
Goede ervaring. Op tijd en correct
Vlotte levering. En ook vlug e container weer opgehaald
NNRD
16-08-2019
10 uit 10 1
Uitstekende ervaring
Zeer snelle levering
NNRD
14-08-2019
10 uit 10 1
Top
Optijd en afspraken na komen zonder omslachtigheid
NNRD
14-08-2019
8 uit 10 1
Goed bedrijf, veel mogelijkheden en snelle service
Zie hierboven
NNRD
08-08-2019
10 uit 10 1
het contact via webshop liep prima. Een eerdere ervaring met huur van een container liep ook goed zodat we terug zijn gekomen bij dit bedrijf. Wat wel opvallend was is dat de prijs met € 70 verhoogd was in 9 maanden.
Prima webshop duidelijke informatie en directe bevestiging van huur en weer ophalen. Houden zich prima aan hun eigen afspraken.
NNRD
07-08-2019
8 uit 10 1
Eenvoudige bestelling van een container via Internet. Gelijk betalen, container stond op afgesproken dag voor de deur. Prima geregeld Ophalen ging iets anders, ondanks bevestiging werd de container niet opgehaald. Na telefoontje was het dezelfde dag geregeld. Prima afgehandeld ook.
Duidelijke communicatie, komen afspraken na.
NNRD
01-08-2019
10 uit 10 1
Zeer positief. Prettig klantcontact en alle leveringen zijn goed verlopen
Afhandeling via internet en het gemakkelijke proces.
NNRD
01-08-2019
10 uit 10 1
Uitstekend!
Even met de chauffeur meegereden naar de desbetreffende plek waar de container geplaatst moest worden.
NNRD
28-07-2019
10 uit 10 1
Prima. Op de afgesproken tijd geleverd en gehaald.
Ze doen wat ze beloven.
NNRD
26-07-2019
8 uit 10 1
10kuubs container voor het erf
stipt gebracht en gehaald
NNRD
26-07-2019
10 uit 10 1
Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid! De snelle levering en het weer ophalen van de container!
Ja, de benadering van de klant! Het hele bedrijf ademt dit uit!! Service is top!
NNRD
26-07-2019
9 uit 10 1
4 uur besteld en om 7: 15 kwam de container. Snelle service
Snelheid van brengen en ophalen
1 | 2