Over NNRD

NNRD in Drachten en Groningen is een afvalinzamelaar die denkt in kansen, continu op zoek is naar duurzame oplossingen en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recycling en duurzaamheid. Zo halen we energie uit afval en geven we grondstoffen een nieuwe toekomst via hergebruik. Uw afval, ons werk.

NNRD

De oranje vuilniswagens van Noord Nederlandse Reinigingsdienst (NNRD) uit Drachten en Groningen zijn een vertrouwd gezicht in het straatbeeld. Met circa 65 gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers zamelen we vanuit onze vestigingen alle soorten afval van zo’n achtduizend bedrijven in de regio Noord-Nederland in.

Thuis in iedere branche

NNRD is gespecialiseerd in het ophalen, het transporteren en het verwerken van diverse soorten bedrijfsafval. Daarbij maken we ons sterk voor een verantwoorde inzameling en verwerking van uw afvalstromen. Onze ruime ervaring en veelzijdige mogelijkheden staan garant voor een passende oplossing voor iedere situatie. Advies omtrent uw restafval, een effectief afvalbeheersplan of optimale afvalscheiding. NNRD is thuis in iedere branche.

Afval van nu is de grondstof voor morgen

Wie denkt aan afval, denkt ook aan het milieu en duurzaamheid. De afvalbranche is één van de branches waar de strakke milieuwetgeving van groot belang is. NNRD voldoet aan de benodigde vergunningen, is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd, en verwerkt uw afvalstromen volgens strikte en steeds scherper wordende regelgeving. Daarom werken wij samen met gerenommeerde afvalverwerkers. Want het afval van nu, is de grondstof voor morgen.

Partner binnen GP Groot

Sinds 2011 is NNRD onderdeel van GP Groot uit Alkmaar. We werken echter nog steeds onder onze eigen vertrouwde naam, maar kunnen als kleine regionale speler wel ons voordeel doen met de nieuwe technieken en ontwikkelingen die we als dochterbedrijf mogen overnemen van GP Groot. Een echte win-win situatie dus, voor u als klant en voor ons!

Benieuwd wat NNRD voor u kan betekenen?

Op onze site vindt u meer informatie over de diverse mogelijkheden van NNRD uit Drachten en Groningen. Mocht u nog vragen hebben over bijvoorbeeld het huren van containers of het vervoeren van verschillende soorten bedrijfsafval, neem dan gerust contact met ons op.

Klantenservice: 0512 33 43 34.