Horeca

Net zo divers als de menukaart is waarschijnlijk ook de lijst met restproducten die ontstaan binnen een horecabedrijf. Naast verpakkingsmaterialen en keukenafval, zult u als ondernemer ook te maken hebben met vetafscheiders en glasproducten. Welke afvalsoort u ook door ons wilt laten inzamelen, NNRD draait haar hand er niet voor om.

Afvalinzameling in de horeca

Afvalinzameling in de horeca kan bij NNRD rekenen op een specifieke aanpak. Zeker in de horeca geldt dat uw terrein uw visitekaartje is. Vandaar dat NNRD een oplossing op maat biedt, zoals een ondergrondse container. Zo houdt u zelf zicht op uw afval, maar uw gasten niet.

Restproducten in de horeca

NNRD ondersteunt u graag bij het inzamelen en verwerken van alle mogelijke afvalsoorten. Hieronder noemen wij de meest voorkomende restproducten in de horeca op.

Restafval
Papier / karton
Folie
Glas
Vertrouwelijk papier
Swill / keukenafval
Vetafscheiders

Meer informatie?

Neem direct contact op met onze klantenservice of laat u terugbellen.