Erkend leerbedrijf

De NNRD is al meer dan 20 jaar een officieel erkend leerbedrijf door Sectorinstituut Transport en Logistiek. Dat betekent dat leerlingen bij ons op de werkvloer kennis kunnen maken met de praktijk tijdens een leer- werk- traject. We zijn in oktober 2020 door STL uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek.
Als stagiair hoor je er direct helemaal bij, we maken geen onderscheid tussen een stagiair en iemand die al 10 jaar bij ons werkt. Daarom is stagelopen bij ons zo fijn!

NNRD is daarnaast ook erkend voor de opleidingen Commercieel medewerker niveau 3, medewerker marketing en communicatie minimaal niveau 4 en stages op HBO niveau. Hierbij kun je denken aan de richting Communicatie en Commerciële Economie. Tijdens de stage combineer je de theorie van school met het werk in de praktijk.

Kennismakingsgesprek

Om te kijken of stagelopen bij NNRD iets voor jou is, kom je eerst bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Van jou horen we graag wat je wilt leren. Wij leggen je uit wat we van jou verwachten en vertellen we waar jij binnen NNRD op kunt rekenen. Als het klikt, tekenen we een stage overeenkomst en zien we je graag terug in Drachten of Groningen.

NNRD is sinds is sinds 2011 actief als dochteronderneming van GP Groot. Wil je een aanvraag voor een stage opsturen? Dan verwijzen wij je graag door naar de website van GP Groot. Kijk op: werkenbijgpgroot.nl

Direct contact

Meer informatie?

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact