Maatregelen NNRD coronavirus COVID-19


Het coronavirus raakt vrijwel iedere organisatie en individu. De NNRD zet zich in op het voorkomen van verspreiding van het coronavirus.

Vervoer van afval en vuilnis valt onder de cruciale beroepsgroepen

Afvalinzameling gaat door en wij proberen in deze uitzonderlijke periode onze service te blijven garanderen. Afgesproken opdrachten gaan door en staan op onze routeplanning voor de chauffeur.

Help onze chauffeurs

Wij willen u er nogmaals op wijzen om het besmettingsgevaar ook in de komende periode voor u en onze medewerkers zo klein mogelijk te houden. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om de container(s) op de juiste plek, aan de openbare weg, aan te bieden. Is dit niet mogelijk, zet dan de container bij een toegangsdeur. Zo voorkomen we onnodig contact en verspreiding van het virus. Bedankt voor uw medewerking.

Meer informatie omtrent onze maatregelen kunt u lezen op deze pagina van GP Groot, waar wij als NNRD onderdeel van zijn.

 

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden over uw dienstverlening met betrekking tot het coronavirus.

 1. Gaat mijn afvalinzameling nog door?
  Ja, gelet op de nieuwe richtlijnen vanuit het RIVM gaan onze diensten, zolang het mogelijk is, gewoon door. Onze chauffeurs zullen op de gebruikelijke momenten de containers blijven ledigen op uw locatie.

 2. Hoe moet ik mijn container aanbieden?
  Om het besmettingsgevaar voor u en onze medewerkers zo klein mogelijk te houden willen wij u vriendelijk verzoeken om de containers aan de openbare weg aan te beiden. Graag de containers(s) aanbieden:
  • voor 7:00 uur;
  • aan de (openbare) straat;
  • op een vlakke en verharde ondergrond;
  • op maximaal 20 meter tot aan de vuilniswagen;
  • met gesloten deksel;
  • met alleen afval dat erin thuishoort.

  Containers ten behoeve van vertrouwelijke documenten dienen op de begane grond aangeboden te worden.

  Houd bij het aanbieden van bouwcontainers het volgende aan:

  • maximaal 10 cm boven de rand geladen (bij open containers);
  • met alleen afval dat erin thuishoort;
  • vrij toegankelijk voor onze chaffeur en vrachtwagen.

 3. Mijn bedrijf is tijdelijk dicht. Kan ik een wijzigingsverzoek voor mijn afvalinzameling indienen?
  Neem contact op met onze afdeling Verkoop om de mogelijkheden voor het tijdelijk wijzigen van onze dienstverlening bij uw bedrijf te bespreken. We zijn bereikbaar via verkoop@nnrd.nl of 0512 - 334 334. 

 4. Wij hebben tijdelijk of eenmalig extra afval. Kan ik de container extra laten ledigen?
  Ja, dat kan. Een extra lediging of een wijziging van de ledigingsfrequentie kunt u aanvragen via uw mijnnnrd account. Log hier in op uw mijnnnrd account om een extra lediging aan te vragen. Heeft u nog geen mijnnnrd account? Vraag dan hier een account aan of stuur een maar naar verkoop@nnrd.nl

 5. Binnen mijn organisatie zijn speciale regels opgesteld in verband met het coronavirus. Hoe geef ik dit aan jullie door?
  Wij horen dat graag via verkoop@nnrd.nl of bel ons op 0512 - 334 334 en vraag naar de afdeling Verkoop.
Delen