Rolcontainers

De meest gebruikte en meest praktische afvaloplossing is de rolcontainer. Deze verrijdbare afvalcontainer is gemaakt van kunststof of van staal. NNRD biedt rolcontainers aan in diverse maten, variërend van 240 liter t/m 5000 liter.

Welke afvalsoorten kunnen er in een rolcontainer?

Wij verhuren diverse rolcontainers voor het inzamelen van onderstaande afvalstromen.

restafval
papier / karton
vertrouwelijk papier / archief
glas
swill / keukenafval
folie
Kunststoffen

Advies rolcontainers

NNRD geeft u graag advies over het type rolcontainer dat het beste binnen uw bedrijf past. Daarbij kijken we samen naar de hoeveelheid en soort afval die vrijkomt binnen uw bedrijf. Op basis van een afvalscan geven wij graag advies hoeveel en welke rolcontainers voor uw bedrijfsvoering het voordeligst zijn.

Tarieven rolcontainers

Afhankelijk van de huur van de container, de frequentie van het ledigingen en de kosten voor het verwerken van uw afval, stelt NNRD een bedrijfsgebonden tarief op, gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Voor vragen over tarieven kunt u contact opnemen met de klantenservice: 0512 33 43 34.

Rolcontainer huren?

Wilt u direct een rolcontainer bestellen of heeft u advies nodig bij het kiezen van het juiste type? Neem geheel vrijblijvend contact op met 0512 33 43 34 of stel uw vraag via het online contactformulier.