Grondafval is een afvalstroom die vrij komt bij bijvoorbeeld onderhoud aan tuinen of graafwerkzaamheden. Bij de verbouwing van uw tuin is het verstandig om te bepalen welk soort grond u gaat afgraven. Het is handig om dit alvast vast te stellen voordat u daadwerkelijk te werk gaat. U mag verschillende soorten grondafval mengen maar houdt er wel rekening mee dat de grond geen boomstronken, steen of ander materiaal en olie of andere vloeistoffen bevat. Een container voor grond is handig en zeker onmisbaar voor uw tuin verbouwing of klussen waarbij graafwerkzaamheden nodig zijn.

Op deze pagina staan de Afvalwijzers van de meest voorkomende afvalstromen. Op elke Afvalwijzer staat wat er wel en niet in de container mag en hoe de container aangeboden dient te worden. U kunt ze eenvoudig downloaden en opslaan.

Online samenstellen en aanvragen
Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaalt u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, containergrootte, ledigingsfrequentie en ontvang een offerte op maat.

Offerte

Direct contact

Meer informatie over grond?

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact