Onze eigen locatie in Groningen

NNRD heeft ook een vestiging in Groningen. Sinds 2020 zitten wij óók in Groningen dicht bij onze klanten. Als regionale dienstverlener streven we naar een circulaire economie én volledig emissievrije mobiliteit. Onze vestiging zit gevestigd aan de Flensburgweg 9 in Groningen.

U brengt, wij sorteren en verwerken

Vanaf nu kunnen zowel bedrijven als particulieren ook hun afval, lees grondstoffen, brengen in Groningen. Door slimmer, gescheiden en schoner in te zamelen maken wij een groot deel van de aangeleverde materialen weer geschikt voor hergebruik. Kortom: wij maken van uw afval weer grondstoffen of nieuwe producten.

Wegen is weten
Afvalstromen verwerken kost meestal geld. Soms ontvangt u een opbrengst. Onze medewerkers ter plaatse stemmen met u een tarief af. Wil u vooraf informatie over de kosten van uw lading? Neem dan contact met ons op via 050 207 4013.

Brengen, maar ook halen…!
Want, u kunt op onze locatie ook terecht voor het afhalen van zand, teelaarde en compost. We bieden kwalitatief goede materialen aan voor de verbetering van uw tuin, erf of terrein. Om u te kunnen garanderen dat we voor u voldoende voorraad hebben willen wij u vragen om altijd eerst contact met ons op te nemen via 050 207 4013.

Praktische informatie

Wanneer kunt u bij ons terecht?
Elke werkdag van 07.00 uur tot 17.00 uur. We zijn gesloten op zaterdag, zondag en op algemeen erkende feestdagen.

Meer weten?
Neem dan gerust contact met ons op. Ons team zit klaar om al uw vragen te beantwoorden. We zijn bereikbaar via verkoop@nnrd.nl en 050 – 207 4013.

NNRD locatie Groningen
Flensburgweg 9
9723 TN Groningen
050 – 207 4013
info@nnrd.nl


Samen op weg naar een circulaire economie.

Direct contact

Meer weten over onze nieuwe locatie?

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact