Afgewerkte olie vraagt om een specialistische inzameling. Vandaar dat wij beschikken over een wagenpark dat is uitgerust om uw afgewerkte olie en andere oliehoudende afvalstromen snel, eenvoudig en voordelig af te voeren.

Strenge milieuwetgeving

De overheid kijkt streng toe op het afvoeren van oliehoudende afvalstromen. NNRD voldoet dan ook aan de laatste milieuwetgeving en beschikt over de benodigde vergunningen voor specifiek transport. Daarbij verliezen wij mens en milieu niet uit het oog.

Advies op maat

NNRD biedt u een goede prijs-kwaliteitverhouding voor het ophalen van afgewerkte olie. Daarbij denken wij graag met u mee als het gaat om efficiënte productieprocessen en een soepele overdracht.

Inzamelen van afgewerkte olie

Afgewerkte olie en oliehoudende afvalstromen worden ingezameld via:

  • Dopvaten
  • Bulktank

 

Afgewerkte olie container bestellen

Dopvat metaal/kunststof
Dopvat metaal/kunststof
Het product is met succes toegevoegd aan de offerte aanvraag

Er zijn geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.

Offerte overzicht
Aanvraag afronden

Voeg een product toe om een offerte aan te vragen...

Op deze pagina staan de Afvalwijzers van de meest voorkomende afvalstromen. Op elke Afvalwijzer staat wat er wel en niet in de container mag en hoe de container aangeboden dient te worden. U kunt ze eenvoudig downloaden en opslaan.

Online samenstellen en aanvragen
Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaalt u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, containergrootte, ledigingsfrequentie en ontvang een offerte op maat.

Offerte

Direct contact

Heeft u vragen over het afvoeren van afgewerkte olie?

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact