Bouw- en sloopafval bestaat vooral uit puin, steen, hout, metalen, kunststoffen, papier en karton. Afvalsoorten die uitermate geschikt zijn voor hergebruik. Daarom dienen deze afvalstromen al bij de bron op het bouwterrein zo veel mogelijk gescheiden te worden.

Hergebruik van bouw- en sloopafval

Ruim 90% van het bouw- en sloopafval kan ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Het is daarom essentieel om bouw- en sloopafval goed te scheiden. Dat kan al op de bouwplaats zelf. De kostenadviseurs van NNRD geven u graag advies over het type en de hoeveelheid van containers die u nodig bent voor effici├źnt scheiden bij de bron.

Hoe wordt bouw-en sloopafval ingezameld en verwerkt?

Bouw- en sloopafval is ongesorteerd afval van de bouw. Het bouw- en sloopafval wordt in onze scheidingsinstallaties in Harlingen en Alkmaar gesorteerd in verschillende deelstromen. De deelstromen worden vervolgens toegepast als grondstof.

Bouw-en sloopafval is uitermate geschikt voor hergebruik. De output (deelstromen) bestaat uit acht componenten: zeefzand, grof puin, fijn puin, ASI-hout, papier, ijzer, non-ferro en residu.

Kostenbesparing door afvalscheiding

Naast duurzaamheid zorgt scheiden bij de bron ook voor kostenbesparing. Door uw afvalstromen al op de bouwplaats te scheiden, bespaart u enorm op de kosten van sorteren door NNRD.

Inzamelen van bouw- en sloopafval

Bouw- en sloopafval wordt met de volgende containersoort ingezameld:

Bouw-en sloopafval container huren

Afzetcontainers
Afzetcontainers
30m3 en 40m3
Het product is met succes toegevoegd aan de offerte aanvraag
Portaalcontainer
Portaalcontainer
6m3, 10m3 en 10m3 dicht
Het product is met succes toegevoegd aan de offerte aanvraag
Afzetcontainers – 10 tot 15
Afzetcontainers – 10 tot 15
10m3 en 15m3
Het product is met succes toegevoegd aan de offerte aanvraag

Er zijn geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.

Offerte overzicht
Aanvraag afronden

Voeg een product toe om een offerte aan te vragen...

Op deze pagina staan de Afvalwijzers van de meest voorkomende afvalstromen. Op elke Afvalwijzer staat wat er wel en niet in de container mag en hoe de container aangeboden dient te worden. U kunt ze eenvoudig downloaden en opslaan.

Online samenstellen en aanvragen
Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaalt u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, containergrootte, ledigingsfrequentie en ontvang een offerte op maat.

Offerte

Meer informatie

Heeft u een vraag over het afvoeren van bouw- en sloopafval?

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact