Tijdens een verbouwing of een grote klus komt er altijd puin vrij. Onder de noemer puin verstaat NNRD schoon steenachtig materiaal. Denk hierbij aan binnenmuren, tuintegels, dakpannen of beton. Regelmatig wordt ‘puin’ ook gebruikt om allerlei bouwafval aan te duiden. Dit is echter niet hetzelfde. In een bouwafvalcontainer mag u bijvoorbeeld ook grofvuil en hout plaatsen en in een puincontainer mag dit niet.

Direct een container huren

Simpel en snel een puincontainer huren? Tijdens het verbouwen of klussen wilt u natuurlijk snel en veilig het afval weggooien. Voor schoon puin kunt u bij ons een puincontainer huren. De enige voorwaarde is dat het afval in de puinbak schoon moet zijn. Op die manier kunnen wij uw puin namelijk het beste afvoeren en recyclen.

Huur direct een container in onze webshop of bel naar 0512 334 334.

Huur een container
Recyclen van puin

Ruim 99% van het puin wat wij inzamelen, wordt herwonnen en weer ingezet als grondstof. Van puin wordt bijvoorbeeld granulaat gemaakt. Zowel economisch als ecologisch levert dit veel voordeel op.

Door middel van innovatieve technieken recyclen wij puin tot bouwstoffen voor nieuwe producttoepassingen. Puin vindt een nieuw leven in de woningbouw, utiliteits- en cementindustrie en bij de aanleg van nieuwe wegen. Schoon puin (steen) komt vrij bij bouw- en sloopwerkzaamheden.

Inzamelen van puin

Puin wordt ingezameld in een afzetcontainer voor puin. Deze is verkrijgbaar in verschillende maten variërend van 6 m3 tot 10 m3.

Puin container huren

Afzetcontainer 10m3 puin
Afzetcontainer 10m3 puin
10m3
Het product is met succes toegevoegd aan de offerte aanvraag
Portaalcontainer
Portaalcontainer
6m3, 10m3 en 10m3 dicht
Het product is met succes toegevoegd aan de offerte aanvraag

Er zijn geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.

Offerte overzicht
Aanvraag afronden

Voeg een product toe om een offerte aan te vragen...

Op deze pagina staan de Afvalwijzers van de meest voorkomende afvalstromen. Op elke Afvalwijzer staat wat er wel en niet in de container mag en hoe de container aangeboden dient te worden. U kunt ze eenvoudig downloaden en opslaan.

Online samenstellen en aanvragen
Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaalt u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, containergrootte, ledigingsfrequentie en ontvang een offerte op maat.

Offerte

Meer informatie?

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact