Tijdens een verbouwing of een grote klus komt er altijd puin vrij. Onder de noemer puin verstaat NNRD schoon steenachtig materiaal. Denk hierbij aan binnenmuren, tuintegels, dakpannen of beton. Regelmatig wordt ‘puin’ ook gebruikt om allerlei bouwafval aan te duiden. Dit is echter niet hetzelfde. In een bouwafvalcontainer mag u bijvoorbeeld ook grofvuil en hout plaatsen en in een puincontainer mag dit niet.

Hergebruik

Het puin wordt gebroken en hergebruikt als granulaat. We scheiden en verwerken het puin tot menggranulaat, hydraulische menggranulaat en asfaltgranulaat. Veel van onze gerecyclede granulaatproducten gaan naar verwerkers die deze stoffen afnemen en inzetten tot een product of grondstof. Het wordt toegepast als verharding van (tijdelijke) wegen of als fundering onder asfaltwegen.

Puin vervuild met grond of zand wordt van elkaar gescheiden. Zowel het puin als het zand/grond krijgt een nieuwe bestemming als bouwstof.

Inzamelen van puin

Puin wordt ingezameld in een afzetcontainer voor puin. Deze is verkrijgbaar in verschillende maten variërend van 6 m3 tot 10 m3.

Puin container huren

Afzetcontainer 10m3 puin
Afzetcontainer 10m3 puin
10m3
Het product is met succes toegevoegd aan de offerte aanvraag
Portaalcontainer
Portaalcontainer
6m3, 10m3 en 10m3 dicht
Het product is met succes toegevoegd aan de offerte aanvraag

Er zijn geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.

Offerte overzicht
Aanvraag afronden

Voeg een product toe om een offerte aan te vragen...

Op deze pagina staan de Afvalwijzers van de meest voorkomende afvalstromen. Op elke Afvalwijzer staat wat er wel en niet in de container mag en hoe de container aangeboden dient te worden. U kunt ze eenvoudig downloaden en opslaan.

Online samenstellen en aanvragen
Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaalt u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, containergrootte, ledigingsfrequentie en ontvang een offerte op maat.

Offerte

Meer informatie?

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact