We helpen onze klanten zoveel mogelijk afval aan de bron te scheiden. Zo kunnen wij het schoon inzamelen en beter verwerken tot hoogwaardige, nieuwe grondstoffen of producten. Het afval dat na het scheiden overblijft is uw restafval. Door uw afval goed te scheiden, zorgt u voor steeds minder restafval. Dat is duurzaam ondernemen en een besparing op uw afvalkosten.

Het restafval dat overblijft bestaat uit materialen die nog niet gerecycled kunnen worden. Gelukkig kan bij de verbranding hiervan wel duurzame energie opgewekt worden. Restafval wordt omgezet in elektriciteit, warmte of groen gas. Deze groene energie gaat terug naar huishoudens in de regio. De asresten die overblijven na de verbranding kunnen worden gebruikt als vulmiddel voor asfalt. Zo maken we de cirkel rond.

Inzamelen van bedrijfsafval

De NNRD heeft de volgende containers beschikbaar voor het inzamelen van bedrijfsafval.

Bedrijfsafval container huren

Perscontainer
Perscontainer
10m3 en 20m3
Het product is met succes toegevoegd aan de offerte aanvraag
(Semi-)ondergrondse container
(Semi-)ondergrondse container
3m3 en 5m3
Het product is met succes toegevoegd aan de offerte aanvraag

Er zijn geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.

Offerte overzicht
Aanvraag afronden

Voeg een product toe om een offerte aan te vragen...

Op deze pagina staan de Afvalwijzers van de meest voorkomende afvalstromen. Op elke Afvalwijzer staat wat er wel en niet in de container mag en hoe de container aangeboden dient te worden. U kunt ze eenvoudig downloaden en opslaan.

Online samenstellen en aanvragen
Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaalt u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, containergrootte, ledigingsfrequentie en ontvang een offerte op maat.

Offerte

Direct contact

Meer informatie?

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact