
Swill
Swill is de verzamelnaam voor (gekookte) voedselresten. Swill is een afvalstroom die voornamelijk geproduceerd wordt door instellings- en horecakeukens, restaurants en kantines. Het inzamelen van swill, keukenafval en vetten vraagt om een specifieke aanpak, waarbij de NNRD u graag van dienst is.
Vetten
Onder vetten verstaan we frituurvet en andere organische vetten. Vetten zijn herbruikbaar als grondstof voor biobrandstof of biodiesel. Vetten kunt u afvoeren in een afsluitbaar vat.
Inzamelen van swill, keukenafval en vetten
Om geuroverlast en ongedierte te voorkomen biedt NNRD speciaal afsluitbare inzamelingstonnen aan. Tevens is het vanuit hygiënisch oogpunt een verantwoorde manier van afvoeren. Bij de wisseling van een vol vat krijgt u een schoon exemplaar terug.
Swill/keukenafval container huren

Swill/keukenafval container
Ledigingsfrequentie:
- 1x per week
- 1x per 2 weken
- 1x per 4 weken
Wat mag er in de Swill container?
- Gekookte etenresten/keukenafval
- Groente, fruit en aardappelen
- Vetten
- Eierschalen
- Vlees en vis
- Sauzen en soepen
- Friet
- Melk
- Pap
Waar betaalt u voor?
GP Groot hanteert vaste all-in prijzen, inclusief plaatsen, ophalen en verwerken van uw afval.
Er zijn geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.
Op deze pagina staan de Afvalwijzers van de meest voorkomende afvalstromen. Op elke Afvalwijzer staat wat er wel en niet in de container mag en hoe de container aangeboden dient te worden. U kunt ze eenvoudig downloaden en opslaan.
Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaalt u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, containergrootte, ledigingsfrequentie en ontvang een offerte op maat.
Offerte