NNRD zamelt alle harde kunststoffen (bijv. pp, ps, hdpe en eps) in, zoals die met name in de agrarische sector en in tuincentra worden gebruikt. Het gaat hier onder andere om plantenpotjes, trays, kratjes en spuitgietstukken. Omdat deze materialen goed recyclebaar zijn, kan de klant profiteren van een positief economische restwaarde. Tevens zal door een betere scheiding van het afval de restafvalcontainer minder snel gevuld zijn. Alleen maar voordeel voor u als klant.

Inzameling van kunststof

Kunststoffen, ook kleine hoeveelheden, houden we apart. De kunststoffen, bandjes, pvc-buizen, elektriciteitsbuizen etc. worden voor 100% opnieuw ingezet als grondstof voor nieuw kunststof. Ook steigernetten kunnen in deze afvalstroom mee en worden verwerkt tot een nieuw product.

Enkele voorbeelden:

  • Het wordt circulair toegepast als binnenlaag voor nieuwe pvc-buizen.
  • Er worden producten van gemaakt zoals bermpaaltjes, kunststof verpakkingen, fleece kleding, slippers, maar ook onze kunststof afvalcontainers en Bontons.

We leveren onze kunststoffen aan bij verschillende verwerkers waar deze op soort worden gesorteerd en vermalen tot granulaat/half fabricaat. Het granulaat vindt zijn weg terug naar de industrie. Steigernetten worden verkleind (versneden) en verwerkt tot nieuw product, bijvoorbeeld als isolatie- of vulmateriaal in de auto-industrie.

Kunststoffen container huren

Afzetcontainers
Afzetcontainers
30m3 en 40m3
Het product is met succes toegevoegd aan de offerte aanvraag
Portaalcontainer
Portaalcontainer
6m3, 10m3 en 10m3 dicht
Het product is met succes toegevoegd aan de offerte aanvraag
Afzetcontainers – 10 tot 15
Afzetcontainers – 10 tot 15
10m3 en 15m3
Het product is met succes toegevoegd aan de offerte aanvraag

Er zijn geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.

Offerte overzicht
Aanvraag afronden

Voeg een product toe om een offerte aan te vragen...

Op deze pagina staan de Afvalwijzers van de meest voorkomende afvalstromen. Op elke Afvalwijzer staat wat er wel en niet in de container mag en hoe de container aangeboden dient te worden. U kunt ze eenvoudig downloaden en opslaan.

Online samenstellen en aanvragen
Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaalt u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, containergrootte, ledigingsfrequentie en ontvang een offerte op maat.

Offerte

Wij geven u graag advies op maat.

Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Stuur ons online een bericht of bel 0512-334334

Container huren Direct contact